Известие

Collapse
No announcement yet.

Ремонт на маркуча за климатроник?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ремонт на маркуча за климатроник?

Здравейте, искам да попитам някой ремонтирал ли е маркуча за климатроника, при мен в случая е този който минава между предпазителя на радиаторната перка и двигателя. На снимката (благодарение на Мury, надявам се не възразява, че използвам снимката му) с черна стрелка съм посочил въпросния маркуч. Колко пари излиза, ако може да се ремонтира и дали се продават нови и съответно каква е цената За колата от подписа става дума. Благодаря ви!
    Attached Files
    Last edited by zombiran; d.m.y г., 16:03.

Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщение
    Здравейте, искам да попитам някой ремонтирал ли е маркуча за климатроника, при мен в случая е този който минава между предпазителя на радиаторната перка и двигателя. На снимката (благодарение на Мury, надявам се не възразява, че използвам снимката му) с черна стрелка съм посочил въпросния маркуч. Колко пари излиза, ако може да се ремонтира и дали се продават нови и съответно каква е цената За колата от подписа става дума. Благодаря ви!
    Нов, уверявам те, не искаш да знаеш колко струва. Има вариант да се ремонтира, а най-добре според мен, да си намериш читав, втора употреба.

Comment

Виж дали този е който ти трябва http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=27472
      147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
      Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
      156 2.4 JTD - ex

Comment

Колега, ще проверя и ако същата ще я взема.

П.С. Проверих го не е нито единия нито другия.. явно слагат различни на 156-цата. Този който ми трябва към единия край има едно като филтър (буренце).
        Last edited by zombiran; d.m.y г., 19:07.

Comment

Не съм много сигурен, нека по запознатите да кажат, но си мисля там където правят маркучи за хидравлики могат да го сменят с нов.....
          sigpic
          Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
          156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
          147 JTDm 140-Малката манекенка
          GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
            Не съм много сигурен, нека по запознатите да кажат, но си мисля там където правят маркучи за хидравлики могат да го сменят с нов.....
            Попринцип може , според зависи колко са специалисти , понеже тръбите при автоклиматиците са алумин , а не мед или метал ....

Към автора , бих ти препоръчал едни колеги да ти направят нов , но за съжаление си от Ямбол ....
            Иначе , подобна операция около 50 лв някъде излиза
            Цената се определя на метър , и според зависи от Ф-то на маркуча .
            156 sportvagon 1.9jtd

Comment

Първоначално публикувано от speеdddddd Покажи съобщение
              Попринцип може , според зависи колко са специалисти , понеже тръбите при автоклиматиците са алумин , а не мед или метал ....

Към автора , бих ти препоръчал едни колеги да ти направят нов , но за съжаление си от Ямбол ....
              Иначе , подобна операция около 50 лв някъде излиза
              Цената се определя на метър , и според зависи от Ф-то на маркуча .
              Благодаря, колега. Тука знам едни хора, където се занимават с такива нещо, утре ще намина да питам как стоят нещата.

Comment

Колега гледам, че си от Ямбол. В Сливен знам къде правят хидравлични маркучи и то доста сполучливо, правят ги на размер и ако твойте накрайници на маркуча ставам ще ползват тях{ с цел по-ниска цена}. Ако нещо не можеш да намериш като твоя, пиши ми едно ЛС. Поздрави

Comment

Днес дадох да ми напряват маркучите, само че ми сложиха някви други щямпи, не знам дали ще имам проблем с тях, но утре като го надуят ще се разбере.Излезе ми 47 лв. всичко. Малко ме хвана яд, защото после намерих друго място, където ги правят със същите заоблени щампи, но нищо По-долу слагам снимки да видите как са станали. С телефона са снимани за това качеството може да е малко лошо.
                  Attached Files
                  Last edited by zombiran; d.m.y г., 19:31.

Comment

Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщение
                    Днес дадох да ми напряват маркучите, само че ми сложиха някви други щямпи, не знам дали ще имам проблем с тях, но утре като го надуят ще се разбере.Излезе ми 47 лв. всичко. Малко ме хвана яд, защото после намерих друго място, където ги правят със същите заоблени щампи, но нищо По-долу слагам снимки да видите как са станали. С телефона са снимани за това качеството може да е малко лошо.
                    Колега сори ма те бях забравил,ей сега видях че го имам/малко е понапукан,но щеше да свърши работа/,но късно,радвам се че все пак си се оправил
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Няма проблем, колега. Все пак благодаря.

Днес при надуването на системата нямаше никакви проблеми от сорта на изтичане и т.н Благодаря на всички за мненията им.

Comment

Working...
                      X